Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

FeedbackCompany
9,0
1670 beoordelingen
  • Gert Strating

    10,0

    "Goede ervaring. Product huis en op tijd afgeleverd."

    Gert Strating - 27-01-2022

  • Martin Selder

    8,0

    "Geweldig product werkt goed en na alle tevredenheid. "

    Martin Selder - 27-01-2022

  • Rins

    9,0

    "Prima en snelle levering, duidelijke communicatie."

    Rins - 27-01-2022

  • brigitte

    10,0

    "Zeer snelle levering en goede informatie "

    brigitte - 26-01-2022

  • RB

    10,0

    "Snelle levering "

    RB - 26-01-2022

  • Jacqueline de Best

    10,0

    "Goed product! Snelle levering. "

    Jacqueline de Best - 26-01-2022

  • Tonny Van Geffen

    8,0

    "Weet ik nog niet "

    Tonny Van Geffen - 26-01-2022

  • Erik Willems

    10,0

    "Mooie site. Goede producten. Prima prijs."

    Erik Willems - 26-01-2022

  • J Brouwer

    7,0

    "Uitstekend"

    J Brouwer - 26-01-2022

  • Minze Broersma

    10,0

    "Prima en snelle levering. Geleverde product werk goed!"

    Minze Broersma - 26-01-2022

  • Berg

    2,0

    "Product bij jullie in de aanbieding gekocht. Elders was deze ook in de aanbieding 2 dagen na aankoop en scheelde 16 euro.Ik mocht mij gekochte product wel terug sturen, maar verschil in geld kreeg ik niet terug. Ik vind dat niet netjes. Hiernaast hoor je dezelfde prijzen te hanteren als de aanbieder. "

    Berg - 25-01-2022

  • Monique Van Noten

    1,0

    "Ik kan nog niet veel zeggen. Ik wil eerst mijn slaapkussen thuis aan krijgen Op dit moment kan ik het bedrijf dus niet aanbevelen "

    Monique Van Noten - 25-01-2022

  • Laila Kuiper

    7,0

    "Levering was prima, retour sturen tot nu toe slecht ervaren. Gebeld, 2x gemaild nog geen retour link ontvangen"

    Laila Kuiper - 25-01-2022

  • Eric Beukers

    3,0

    "slecht"

    Eric Beukers - 25-01-2022

  • Bart

    1,0

    "Weegschaal meet ineens niet goed meer. Mail gestuurd voor support maar nooit reacrie gehad helaas."

    Bart - 25-01-2022

  • Jaroslaw Korzeniowski

    10,0

    "Ich empfehle diesem Verkäufer ein Produkt, das mit der Beschreibung übereinstimmt, schneller Versand und guter Preis."

    Jaroslaw Korzeniowski - 25-01-2022

  • Harry Lemmens

    8,0

    "Aankoop smartstekkers, snel geleverd en ze doen het uitstekend. Heel tevreden dus."

    Harry Lemmens - 25-01-2022

  • Ron de Lang

    10,0

    "Super snelle levering en goed product. "

    Ron de Lang - 24-01-2022

  • Rosetta Schiff

    10,0

    "Prima service!"

    Rosetta Schiff - 24-01-2022

  • Bram

    10,0

    "Goede website, snelle levering "

    Bram - 24-01-2022

  • Erik van der Walle

    6,0

    "Prima service en producten. app Smart Life alles behalve klantvriendelijk "

    Erik van der Walle - 24-01-2022

  • Kelly Beernaert

    8,0

    "Goede ervaring"

    Kelly Beernaert - 23-01-2022

  • Nick Fransen

    10,0

    "Weegschaal aangeschaft, geweldige prijs/kwaliteit verhouding. App werkt ook goed"

    Nick Fransen - 23-01-2022

  • M.R. Hopmans

    8,0

    "prima"

    M.R. Hopmans - 23-01-2022

  • Gertjan Van De Brug

    10,0

    "Goed"

    Gertjan Van De Brug - 23-01-2022

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1670 beoordelingen
Openingstijden 9,0

Gert Strating

10,0

"Goede ervaring. Product huis en op tijd afgeleverd."

Gert Strating - 27-01-2022

Martin Selder

8,0

"Geweldig product werkt goed en na alle tevredenheid. "

Martin Selder - 27-01-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 (0) 20 2614883.