Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

FeedbackCompany
8,9
1878 beoordelingen
  • Jenny Ulusoy

    9,0

    "Makkelijk te bestellen maar heb nog niks binnen. Dhl zegt verkeerd adres maar is toch het goede. Hoop mijn aankoop snel in huis te hebben. "

    Jenny Ulusoy - 28-06-2022

  • Piet Mantel

    1,0

    "Ik heb het geprobeerd om hem aan de praat te krijgen. Eerst tot 100% opgeladen en toen proberen maar hij lijkt wel te slippen met andere woorden hij doet het niet en dat valt me tegen."

    Piet Mantel - 28-06-2022

  • Massage Onderweg

    9,0

    "Heel goed. Snelle levering en de prijs is ook prima!"

    Massage Onderweg - 27-06-2022

  • Isa Tönnies-Rust

    10,0

    "."

    Isa Tönnies-Rust - 27-06-2022

  • Linda Fiechter

    10,0

    "goede service"

    Linda Fiechter - 27-06-2022

  • M.M Schild

    9,0

    "Goede service. "

    M.M Schild - 26-06-2022

  • Claudia Grimmelikhuijzen

    10,0

    "Snelle, good verpakte levering"

    Claudia Grimmelikhuijzen - 26-06-2022

  • Ben Wetering

    9,0

    "Snelle levering van een goed priduct"

    Ben Wetering - 25-06-2022

  • Klaas J H Mensing

    10,0

    "Snel en foutloos."

    Klaas J H Mensing - 25-06-2022

  • Robert Van Oostrom

    10,0

    "Goed"

    Robert Van Oostrom - 24-06-2022

  • Eka

    6,0

    "Zeer gebruikersonvriendelijk retourprocedure. Veel te veel stappen. Alles via emailen. Geen optie om online retour te regelen. Bij afleveren van een toetsenbord hebben zij een tablet houder niet toegevoegd terwijl het wel.in de beschrijving staat als onderdeel van het toetsenbord/bestelling. Moest weer de winkel contacteren om dit te benoemen en dagen later kreeg ik het gemiste artikel. "

    Eka - 24-06-2022

  • J A M Broeders

    10,0

    "Goed "

    J A M Broeders - 23-06-2022

  • Wilbert Pothoff

    10,0

    "prima levering en product"

    Wilbert Pothoff - 23-06-2022

  • Ton van Loon

    8,0

    "Betrouwbaar "

    Ton van Loon - 22-06-2022

  • Shandri

    10,0

    "Snelle verzending en goed product"

    Shandri - 21-06-2022

  • Peter Ippel

    10,0

    "Uitstekend, dag na de bestelling al in huis! Website is ook duidelijk en makkelijk op te navigeren"

    Peter Ippel - 18-06-2022

  • Nard de Koning

    10,0

    "Goed makkelijk te bestellen en super snelle geleverd"

    Nard de Koning - 18-06-2022

  • Gerard den Horder

    10,0

    "Goed, snelle levering"

    Gerard den Horder - 18-06-2022

  • Cor Korssen

    8,0

    "kwaliteit van het geleverde product is goed en snelle levering"

    Cor Korssen - 17-06-2022

  • C Smit

    8,0

    "Goed"

    C Smit - 17-06-2022

  • satish

    9,0

    "prima internet koop"

    satish - 17-06-2022

  • Ben Almering

    8,0

    "Ok"

    Ben Almering - 17-06-2022

  • Hashim Zeid

    7,0

    "Goed, klantvriendelijk "

    Hashim Zeid - 16-06-2022

  • Wilma Vd veer

    7,0

    "Snelle service. Alleen jammer dar bijvoorbeeld de doekjes niet los verkrijgbaar zijn"

    Wilma Vd veer - 16-06-2022

  • M Carrilho

    10,0

    "Snel geleverd !!"

    M Carrilho - 15-06-2022

Wij worden beoordeeld met een 8,9!

FeedbackCompany
8,9
1878 beoordelingen
Openingstijden 8,9

Jenny Ulusoy

9,0

"Makkelijk te bestellen maar heb nog niks binnen. Dhl zegt verkeerd adres maar is toch het goede. Hoo..."

Jenny Ulusoy - 28-06-2022

Massage Onderweg

9,0

"Heel goed. Snelle levering en de prijs is ook prima!"

Massage Onderweg - 27-06-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.