Slimme verlichting: zo maak jij de lampen thuis slim


Slimme verlichting is een goede introductie in het slimmer maken van je huis. Je kunt namelijk eenvoudig met je smartphone of tablet de slimme verlichting bedienen. Via een app is de verlichting bovendien te koppelen aan andere smart devices zoals een Google Home. Op deze wijze kun je de smart led lampen bedienen via spraakassistentie. Maar wat kan je met een smart lamp? Wij zetten alles wat je moet weten over slimme verlichting op een rijtje.

Waarom overstappen op Slimme Verlichting?

Het mooie aan slimme verlichting is dat je aan de slag kan met timers via de app. Dit kun je in verschillende scenario’s handig inzetten. Stel de timer in op het tijdstip dat je gewekt wil worden en laat het licht steeds feller schijnen om een zonsopgang te creëren. Dit kun je andersom natuurlijk ook instellen voor het zonsondergang effect als je gaat slapen.

Smart verlichting op afstand bedienen

Allereerst de meest voor de hand liggende functie. Je kunt op afstand alle verlichting via een device aan- en uitzetten en dimmen. Je hoeft niet langer elke hoek van de kamer op te zoeken om lampen aan te zetten. Eén app, één configuratie en klaar. Ben je daarnaast vergeetachtig of heb je een tikkeltje last van OCD dan kun je altijd onderweg je app checken of je alle verlichting thuis hebt uitgezet.

Slim koppelen

Je kunt je slimme verlichting nog slimmer maken door het te koppelen met andere smart devices in je huis. Een voorbeeld: koppel je smart verlichting aan de slimme rookmelder. Wanneer er rook wordt gedetecteerd door de rookmelder kun je de verlichting zo instellen dat deze aanspringen met de juiste lichtsterkte.

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

9,0
1402 beoordelingen
Reviews score 9,0

Raymonda Bruyenne

9,0

"Eerste keer dat ik hier bestel, snelle levering alles correct"

Raymonda Bruyenne - 30-07-2021

Ad van Uden

10,0

"Snelle service. Goede prijzen"

Ad van Uden - 30-07-2021

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 (0) 20 2614883.