Kwispelt jouw hond eerder dan dat hij de waakhond uithangt als er plots iemand jouw huis zou indringen? Misschien is het dan tijd voor een digitale waakhond: smart security. Met slimme beveiliging zoals smart camera's, sensoren en een deurbel houd je alles in de gaten op je mobiel en voel je je een stuk veiliger in je eigen huis.

Smart Home Security Set

Heb je nog geen beveiligingsapparatuur in huis? Dan is onze Smart Home Security Set de ideale starterkit! Deze slimme beveiligingsset is je waakhond voor als je niet thuis bent. Met een scherpe (nacht)visie van de camera op beweging word je op de hoogte van activiteit gebracht door alarm te slaan en foto’s te nemen. De raam- en deursensoren slaan alarm wanneer de sensoren van elkaar verwijderd worden en middels de bewegingssensor gaat ook het alarm loeien.

Waarschuwen bij inbraak

De IP camera en de sensoren in het huis detecteren beweging in huis. Wordt er beweging herkent als er niemand thuis is? Dan slaat smart home beveiliging alarm. Tegelijkertijd ontvang je foto’s en een alarmmelding op je telefoon zodat jij actie kunt ondernemen.

Beveiligingscamera in de babykamer

De slimme beveiliging set kan ook ingezet worden als babyfoon. De ID camera heeft nachtvisie, waardoor je scherp beeld behoudt en via two-way audio, kan je geluiden van je baby horen en zelf terugpraten. Houd een oogje in het zeil via de Smart Life app.

Slim koppelen

Alle smart home apparaten kunnen met elkaar gekoppeld worden. Hierdoor kun je de beveiliging automatisch laten in- of uitschakelen bij aankomst of vertrek. Heb je slimme verlichting in huis? Koppel ze met je smart home beveiliging zodat ze branden wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Image Smart security: waarom slimme beveiliging in huis zo'n goed idee is

Wij worden beoordeeld met een 8,9!

FeedbackCompany
8,9
1882 beoordelingen
Openingstijden 8,9

Pamela

9,0

"X"

Pamela - 02-07-2022

Aleksandra Kuljic

10,0

"Snelle levering"

Aleksandra Kuljic - 29-06-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.