Hoe kan ik met Alexa verbinden?

Het volgende is een voorbeeld van Amazon Echo

Volledige configuratie van productnetwerken in de Graffiti Smart-app
Voltooi de netwerkconfiguratie volgens de app.
Opmerking: configureer de app-naam in de app om de naam te wijzigen die Alexa herkent, meestal de Engelse naam zoals “bed light”.

Selecteer uw Amazon Echo-apparaattype en -taal voor netwerken. Houd de kleine stip op het apparaat ingedrukt volgens de bedieningsprompt totdat het lampje geel wordt en klik vervolgens op “Doorgaan” om de verbindings hotspot te openen.

Configureer het Amazon Echo-apparaat
Als u Amazon Echo al hebt geconfigureerd, kunt u deze stap overslaan en zijn de volgende instructies gebaseerd op de iOS.
Zorg ervoor dat uw Amazon Echo-apparaat is ingeschakeld en verbonden met een Wi-Fi-netwerk.

Open de Alexa-app op uw telefoon. Klik na een succesvolle aanmelding op het menu in de linkerbovenhoek van de startpagina, selecteer “Instellingen” en klik op “Een nieuw apparaat instellen” om het Amazon Echo-apparaat in te stellen.

Maak verbinding met de hotspot van Amazon Echo en keer terug naar de pagina. Op dit moment is de verbinding geslaagd. Klik op “Doorgaan” om naar de volgende stap te gaan. Selecteer een Wi-Fi-netwerk om verbinding te maken en Amazon Echo probeert binnen enkele minuten verbinding te maken met het netwerk.

Nadat de netwerkverbinding tot stand is gebracht, klikt u op “Doorgaan”, een introductievideo verschijnt. Nadat de video is afgespeeld, klikt u op “Doorgaan” om naar de startpagina van Alexa te gaan.

Belangrijkste stappen
– Klik op “Vaardigheden” in het menu van de Alexa-app.
– Zoek vervolgens naar “Tuya Smart”. Klik op “Inschakelen” om de vaardigheid in te schakelen.
– Voer na invoer het wachtwoord van de graffiti smart app-account in en klik vervolgens op “Nu koppelen” om uw graffiti smart app-account te binden, u kunt de vaardigheid inschakelen en u kunt de smart home-tour starten.

Gemeenschappelijke controlewoorden
Bedien uw apparaat met spraak Nu kunt u uw smart-apparaat bedienen met Echo. U kunt uw apparaat (zoals slaapkamerlicht) bedienen met de volgende opdrachten:
– Alexa, schakel slaapkamerlicht in / uit.
– Alexa, zet slaapkamerlicht op 50 procent.
– Alexa, fleuren / dimmen slaapkamerlicht.
– Alexa, zet slaapkamerlicht op groen.