Weegschalen

Health Specialist Zoë: “Op zoek naar een goede weegschaal? Hier vindt je de beste personenweegschalen, keukenweegschalen en smart scales die ik de laatste tijd heb getest en geselecteerd!” Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


labels.loading

Digitale weegschaal kopen?

Koop de beste digitale weegschaal bij Zoë van Silvergear! Gezondheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Je gewicht is hierbij een belangrijke graadmeter en geeft je inzicht in een deel van jouw persoonlijke gezondheid. Het aanbod van digitale personenweegschalen is zeer divers en daarom helpen we je graag bij het maken van deze keuze. 

Welke weegschaal past het beste bij jou?

Dat een weegschaal niet per se alleen maar je gewicht meet mag duidelijk zijn. Je kunt tegenwoordig complete lichaamsanalyses uitvoeren en tot in detail zien hoe het met jouw lichaam gesteld is. Super interessant, maar wij begrijpen ook dat niet iedereen even veel tijd of behoefte heeft aan al die informatie. Daarom verkopen wij 3 soorten personenweegschalen (in verschillende kleuren) en natuurlijk de standaard, maar niet te missen, keukenweegschaal

Bij Silvergear hebben we de “simpele” digitale weegschaal, de bluetooth weegschaal met vetpercentage en lichaamsanalyse en ons paradepaardje: de Premium slimme bluetooth personenweegschaal met uitgebreide lichaamsanalyse en groot display.

Soorten personenweegschalen 

Digitale weegschaal

De digitale weegschaal is ons instapmodel. Die doet precies wat je van een weegschaal verwacht en niets anders: constant en accuraat jouw gewicht meten. Geen gedoe met apps, geen ingewikkelde waarden om te vertalen naar trainingsprogramma’s/afvalplannen. Nee, deze weegschaal meet jouw gewicht en doet dat goed. Deze “simpele” digitale weegschaal is ideaal als je graag wilt weten/monitoren hoeveel je weegt en of je die ene snack toch even links moet laten liggen of juist niet. 

Slimme bluetooth weegschaal met vetpercentage en lichaamsanalyse

Ons bestverkopende model is Slimme bluetooth weegschaal met app. Hier hebben we er al vele duizenden van verkocht. Deze weegschaal wordt, net als onze andere modellen, ontzettend goed beoordeeld. Naast je gewicht kun je op deze slimme weegschaal nog veel meer meten namelijk: Vetpercentage, BMI, lichaamsleeftijd, spiermassa, vochtgehalte, botmassa, eiwit en caloriebehoefte en BMR. 

De verschillende gemeten waarden kun je aflezen op de Fitdays app. Hier is het super eenvoudig om je voortgang te tracken. Perfect voor als je lekker aan het sporten bent en/of goed op je eetpatroon let.

Premium weegschaal met uitgebreide lichaamsanalyse

De premium slimme personenweegschaal met app gaat net even een stapje verder. Deze weegschaal meet naast alle eerdergenoemde waarden ook nog jouw hartslag en body balance. Het laatste geeft simpel weg aan of jouw lichaam in balans is of dat je misschien nog iets aan je houding kunt doen. 

Naast deze functies heeft de premium weegschaal een groot display en hoewel er dus een app aan gekoppeld kan worden is dat niet noodzakelijk. Je kunt er dus ook voor kiezen om hem zonder app te gebruiken.

Dus wat kies jij?

Wil je het lekker simpel houden? Dan kies je voor de digitale weegschaal. Wil je toch wat meer weten? Kies dan voor een van de slimme bluetooth weegschalen en track jouw voortgang en lichaamsgezondheid tot in detail!
 

FeedbackCompany
9,0
1511 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Blue Monday: gadgets om de donkere dagen door te komen

Met deze handige gadgets kom jij Blue Monday door

5 goede voornemens en handige gadgets voor 2021

Deze gadgets helpen je om je goede voornemens eindelijk vol te houden! Die houd je immers veel makkelijker vol met een beetje hulp.

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1511 beoordelingen
Reviews score 9,0

Philip Maes

10,0

"Correct "

Philip Maes - 22-09-2021

Aby Silva

10,0

"Good and fast way of buying."

Aby Silva - 21-09-2021

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 (0) 20 2614883.