Veelgestelde vragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Op zoek naar een antwoord? Onze zelfhulpsectie is de snelste manier! Voer hier een steekwoord in, of kijk hier onder bij de categorieën, succes gegarandeerd.

Ja, tot een bedrag van € 20,- zijn er verzendkosten gebonden aan een bestelling. Deze verzendkosten bedragen: €2,99

Bij bestellingen boven de € 20,- is de verzending gratis naar adressen in Nederland, België en Duitsland.

Let op: de verzendkosten verschillen per land.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, worden alle artikelen van die bestelling in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt de uiteindelijke verzenddatum van jouw bestelling.

Onze producten worden verzonden naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk,Zwitserland, Spanje, Italie, Luxemburg, Polen en Portugal. Levertijden kunnen variëren per land.

Mocht je artikelen/producten missen uit jouw bestelling, dan is dat natuurlijk vervelend. Neem dan contact op via onze klantenservice via tel: 020 – 261 4883 of email: [email protected]

We streven ernaar om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Daarom worden bestelling op werkdagen, die voor 23:00 worden gedaan, binnen 24 uur verzonden. Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Binnen 30 dagen na ontvangst kun je de bestelling naar ons terugsturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, vragen we je om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via [email protected] of bel + 31 (0)20 – 261 48 83.

Wil je het product ruilen? Dat is zeker mogelijk, mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] of bel + 31 (0)20 – 261 48 83.

Binnen 30 dagen na ontvangst van het product mag je het product aan ons retourneren. Lees wel goed onderstaande voorwaarden door.

  • De retourzending is binnen 30 dagen kenbaar gemaakt door middel van het retour portal.
  • De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien de verpakking en het product(en) onbeschadigd zijn en het product in ongebruikte (100% nieuw) staat is.
  • Producten die omwille van gezondheidsbescherming/hygiëne niet meer te verkopen zijn en waarvan de zegeling na de levering is gebroken, worden niet retour genomen.
  • Het risico van het beschadigen of zoekraken van het product tijdens het verzenden is altijd voor rekening van de afzender.
  • Je dient het pakket goed te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Let op: de verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via + 31 (0)20 – 261 48 83.

We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na het aanmelden van het retourproduct via het retourportal. Dit betekent uiterlijk binnen 14 dagen, bij aantoning dat de product(en) zijn teruggestuurd. Als producten beschadigd worden teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op: Zorg er altijd voor dat je de track & trace code goed bewaart om je retour te kunnen traceren.

Het kan natuurlijk zo zijn dat we jouw vraag op deze pagina niet hebben kunnen beantwoorden. Als dat zo is raden we je aan contact met ons op te nemen. Dat kan via: [email protected] of 020 2614 883.

Heb je vragen met betrekking tot een specifiek product of het gebruik hiervan? Dan helpen we je ook graag. Bekijk wel eerst even de product FAQ. Misschien wordt je vraag hier al beantwoord. Zo niet, neem dan contact op met onze klantenservice via: [email protected] of 020 2614 883.

Kom je er niet uit?

Toch niet het gewenste antwoord kunnen vinden? Sorry hiervoor, maar wees gerust en neem contact met ons op en we helpen je verder!

Openingstijden

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden
Openingstijden

De laatste blogberichten

Slimme verlichting: zo maak jij de lampen thuis slim

Wil je weten hoe jij in huis je lampen slim maakt? Met deze blog helpen we je op weg!

6 onmisbare reisgadgets voor op vakantie

Of je nou naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, dit zijn de zes essentiële reisgadgets die in geen enkele koffer mogen ontbreken!

Wij worden beoordeeld met een 8,9!

FeedbackCompany
8,9
1997 beoordelingen
Openingstijden 8,9

Erwin

10,0

"Snel geleverd, héél snelEn het spul werkt top! "

Erwin - 13-08-2022

HS de Graaf

10,0

"goed"

HS de Graaf - 13-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.