FeedbackCompany
9,0
1555 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Silvergear is opgericht in 2006 met het idee dat de nieuwste gadgets en digital musthaves makkelijk verkrijgbaar en betaalbaar moeten zijn. Silvergear’s eerste product, de koptelefoon, is een mooi voorbeeld van onze continue dorst naar ontwikkeling. Leg je de eerste koptelefoon naast de nieuwste, zou je denken dat ‘ie geadopteerd is. De Silvergear koptelefoon groeit mee met zijn tijd en is voorzien van alle laatste trends. Quality gear for everyone!

Altijd op zoek naar de tofste producten

De zoektocht

We zoeken de hele wereld af voor de beste producten

We reizen de wereld over (online en offline). We bezoeken beurzen en fabrieken, we pluizen het hele internet uit en blijven op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. We verzamelen de beste ideeën en selecteren we de tofste producten.

Development

Ontwikkelen samen met de beste fabrieken

In ons uitgebreide netwerk gaan we opzoek naar de beste fabriek voor productie. Eentje die past bij onze visie, normen en waarden. Kwaliteit gadgets voor de scherpste prijs!

Testen

Productie modellen testen

Ons eerste sample arriveert. Let’s test! Wij zijn stuk voor stuk tech savvies bij Silvergear. Testen is daarom een enorm plezier. We zijn ten slotte onze eigen doelgroep.

Feedback & verbeteren

We luisteren naar jou

Feedback helpt onze producten nog beter te maken. Jouw input is onze golden ticket tot een geweldig product. We luisteren met alle liefde naar je feedback zodat wij een nog beter product voor je kunnen creëren.

Product ideeën?

Heb jij nog een geniaal product idee of gadget die wij echt moeten gaan ontwikkelen of verkopen? Laat het ons weten en maak kans op 100,- euro shoptegoed!

De laatste blogberichten

Slimme verlichting: zo maak jij de lampen thuis slim

Wil je weten hoe jij in huis je lampen slim maakt? Met deze blog helpen we je op weg!

6 onmisbare reisgadgets voor op vakantie

Of je nou naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, dit zijn de zes essentiële reisgadgets die in geen enkele koffer mogen ontbreken!

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1555 beoordelingen
Reviews score 9,0

Susan Bakker

10,0

"Super mooie weegschaal, mankerlijn in gebruik en mooie prijs!"

Susan Bakker - 23-10-2021

Linda Smet

10,0

"Super"

Linda Smet - 22-10-2021

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 (0) 20 2614883.