Slimme Tuin

Smart Home Specialist Saar: “Bij een smart home, hoort ook een smart garden! Maak de apparaten in je tuin daarom ook zo slim mogelijk. Bijvoorbeeld door ze te koppelen aan een slimme buitenstekker. Maar ook hele systemen kun je vaak al snel een tikkie slimmer maken. Wat dacht je van een smart sproeisysteem? Terwijl jij in de zomer heerlijk op het strand ligt te bakken, zorgt jouw slimme irrigatiesysteem ervoor dat je groene grasmatten niet uitdrogen of bruin uitslaan. Zo blijf je met een gerust hart nog wat uurtjes langer en hoef je ook die prachtige zonsondergang niet te missen. Vind hier al je Smart Home producten op het gebied van tuin en buitenruimtes, die het je leven nog gemakkelijker maken.“ Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Of je nou een geboren tuinier met groene vingers bent, of een gemakstuinier die vooral van tegels houdt: smart tuinproducten maken het buitenleven leuker, gemakkelijker en comfortabeler. De slimme tuin is de tuin van de toekomst. Scoor je producten daarvoor bij Silvergear!

Wat is een slimme tuin?

De term Smart Home had je vast al eens gehoord. Smart Home-producten zijn al een aantal jaren in opmars en de ontwikkeling van innovaties gaat sneller dan het licht. Recente ontwikkelingen op het gebied van de ‘Smart Tuin’ hebben de op afstand bedienbare wereld nog verder uitgebreid. Met een breed arsenaal aan smart tools en producten kun je nu eenvoudig een ‘slimme tuin’ bouwen. Elektronica, sproeiers, terrasverwarming, verlichting, zelfs een jacuzzi: alles kun je tegenwoordig smart maken en bedienen via een app op je telefoon of tablet. En dat is hartstikke handig! Want tuinieren is natuurlijk leuk, maar de mogelijkheid handelingen te verrichten vanuit je luie stoel of zelfs vanaf een andere plek dan thuis, is natuurlijk ideaal.

Met welke producten kun je je tuin ‘smart’ maken?

Er zijn verschillende gadgets die jouw tuin helemaal smart kunnen maken. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat al jouw apparaten in de tuin automatisch in- en uitgeschakeld kunnen worden en bediend kunnen worden via de speciale Tuya-app. Het startproduct dat we eigenlijk iedereen met ambities voor een slimme tuin aanraden, is de slimme buitenstekker. Deze stekker plug je in een buitenstopcontact in en koppel je aan alle apparaten die je maar wilt. Even koppelen aan de app en je stelt eenvoudig tijdsschema’s en timers in. Ook waardevolle slimme tuinproducten van Silvergear: de slimme irrigatie-tools. Bewater je tuin geautomatiseerd zonder dat je daar zelf thuis voor hoeft te zijn! Tot slot nog een mooi verlichtingsproduct: de smart tuinlamp. Stel een specifieke tijd in waarop je wilt dat je tuin mooi verlicht wordt, en voilá! Je lampen gaan aan zonder dat je er zelf heen hoeft te lopen.

Wat zijn de voordelen van een slimme tuin?

Tuinapparatuur zijn vaak niet de meest zuinige apparaten. Zeker terrasverwarmers en jacuzzi’s slurpen energie. Die wil je dus niet langer aan laten staan dan nodig, net als sproeiers en verlichting. Dus behalve vanuit gemaksoogpunt, is het ook vanuit duurzaamheidsperspectief ontzettend nuttig om je tuin smart te maken. Dankzij timers en tijdsschema’s stel je precies in wanneer en hoe lang je apparaten aan staan. Geen minuut te lang, geen minuut te kort. Fijn voor jouw portemonnee èn voor het milieu.

FeedbackCompany
8,9
1815 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Slimme verlichting: zo maak jij de lampen thuis slim

Wil je weten hoe jij in huis je lampen slim maakt? Met deze blog helpen we je op weg!

Updaten van Smart Home software: voorkom digitale inbraak

Het verbinden smart home apparatuur via wifi is ontzettend praktisch, maar maakt je ook kwetsbaar voor hackers. Met software updates van de slimme apparaten kun je dit voorkomen.

Wij worden beoordeeld met een 8,9!

FeedbackCompany
8,9
1815 beoordelingen
Openingstijden 8,9

Esther Schoot

10,0

"Snelle levering, mooi product. "

Esther Schoot - 20-05-2022

Maurice

9,0

"Prima service, wat je zou verwachten"

Maurice - 20-05-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.