Steeds meer huishoudens stappen over op het automatiseren en slimmer maken van hun woning. Begrijpelijk! De voordelen zijn eindeloos. Met de juiste producten wordt je woning op een leuke manier veiliger en bespaar je geld. Maak kennis met de smart home producten van Silvergear.

Voordelen van Smart Home

  • Veiligheid
  • Gemak en comfort
  • Besparing van energie en kosten

Smart Plugs

Als je de keuze hebt gemaakt om over te stappen op smart home producten, dan is de slimme stekker je nieuwe beste vriend. Maak van ieder product een slim product met een simpele koppeling via de Smart Life app. Koppel vervolgens al je slimme apparaten met elkaar zodat je alles kunt bedienen met de app.

Smart Verlichting

Slimme verlichting is een goede introductie in het slimmer maken van je huis. Je kunt namelijk eenvoudig met je smartphone of tablet de slimme verlichting bedienen. Via de app is de verlichting bovendien te koppelen aan andere smart devices zoals Google Home. Op deze wijze kun je de smart led lampen bedienen via spraakassistentie. Maar wat kan je met een smart lamp? Wij zetten alles wat je moet weten over slimme verlichting op een rijtje.

Voordelen van slimme verlichting

  • Energiebesparing
  • Alles op een plek
  • Sfeer
  • Veiligheid

Smart Security

De Smart Home Security set is je waakhond voor als je niet thuis bent. Met een scherpe (nacht)visie van de camera op beweging word je op de hoogte van activiteit gebracht door alarm te slaan en foto’s te nemen. De raam- en deursensoren slaan alarm wanneer de sensoren van elkaar verwijderd worden en middels de bewegingssensor gaat ook het alarm loeien.

Smart Life app

Wanneer je overgaat op een slimmer huis is het gebruikersgemak een belangrijk punt. Daarom zijn alle Silvergear Smart Home producten gekoppeld aan de Smart Life app. Deze is gratis te verkrijgen voor Android en Apple.

Overige Smart Home producten

Uiteraard zijn er nog meer slimme producten:

Image Smart Home: zo maak jij je huis smart

Wij worden beoordeeld met een 8,9!

FeedbackCompany
8,9
2008 beoordelingen
Openingstijden 8,9

Monique

10,0

"Goed, snel geleverd"

Monique - 19-08-2022

Krista Kambitsis

10,0

"Super klantvriendelijk "

Krista Kambitsis - 18-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.