Ben je op zoek naar een personenweegschaal, maar weet je niet of je nu een ‘gewone’ digitale, slimme weegschaal, premium of zelfs pro smart scale moet kiezen? Of heb je een bepaald budget in je hoofd en zoek je heel gericht naar een goedkope weegschaal? Met alle soorten weegschalen en zoveel opties op de markt, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen wij je graag een handje met kiezen in de zoektocht naar een weegschaal die het beste bij jou past!  

Ik wil een goede weegschaal die accuraat en consistent weegt

Passen de onderstaande punten bij jou?

 • Ik wil een weegschaal die accuraat mijn gewicht weegt 
 • Ik ben alleen geïnteresseerd in mijn gewicht  
 • Ik heb geen behoefte aan een app die mijn gewicht bijhoudt 
 • Ik wil een goedkope weegschaal 

 

Digitale weegschaal

Digitale weegschalen zijn zeer geschikt voor iedereen die het vooral belangrijk vindt om zijn of haar gewicht te kunnen weten. Denk aan beginnende sporters en mensen die wat kilo’s willen afvallen of slechtzienden die op zoek zijn naar een weegschaal die hun gewicht uitspreekt.  

Digitale weegschalen zijn heel nauwkeurig, hebben bovendien een eenvoudig ontwerp en plaats je gemakkelijk overal in huis. Een ander voordeel van deze weegschalen is dat ze een stuk goedkoper zijn dan de Slimmere varianten en dus ideaal voor iedereen met een klein budget. 

Ik wil een weegschaal met lichaamsanalyse

Passen de onderstaande punten bij jou?

 • Ik wil meer weten dan alleen mijn gewicht 
 • Ik vind gegevens over mijn BMI, BMR en spier- en vetmassa interessant 
 • Ik ben bezig met een gezondheidsdoel zoals afvallen of spiermassa aankomen 
 • Ik wil mijn progressie graag bijhouden in een app 

 

Slimme weegschalen

Slimme weegschalen, ook wel smart scales genoemd, zijn veelzijdiger en rijker aan functies vergeleken met de ‘eenvoudige’ digitale variant.  Deze weegschalen beschikken over verschillende functies zoals Bluetooth-connectiviteit, lichaamsvetanalyse, spiermassa en botmassa.

Deze slimme weegschalen hebben 4 supergevoelige sensoren waar je op staat en geven zo een uitgebreid beeld van algemene gezondheid. Het zijn daarmee geweldige apparaten voor beginnende sporters of mensen die willen afvallen of aankomen en willen weten wat hun progressie is op het gebied van vet- en spierpercentage. Deze weegschalen worden geleverd met bijbehorende app, waarmee jij als gebruiker al jouw data automatisch kan bijhouden en ook al jouw doelen kunt instellen.

Ik wil de meest uitgebreide weegschaal met lichaamsanalyse

Passen de onderstaande punten bij jou?

 • Ik wil de meest volledige lichaamsanalyse
 • Ik wil mijn progressie graag bijhouden in een app
 • Ik wil uitgebreide rapporten kunnen inzien
 • Ik vind ook gegevens zoals hartslag, hartindex en lichaamsbalans interessant

 

Premium slimme weegschalen

De Premium Slimme weegschalen gaan nog een stap verder en bieden nog meer geavanceerde functies. In de bijhorende app kun je veel uitgebreidere rapporten zien dan de ‘gewone’ slimme weegschaal. Zo zie je bijvoorbeeld ook gegevens over je lichaamsbalans; sta je bijvoorbeeld met je gewicht meer op je linker- of je rechtervoet? Maar ook data over hartslagcontrole en lengterecord vind je terug in de app. 

Ik wil de meest accurate slimme weegschaal zoals in de sportschool

Passen de onderstaande punten bij jou?

 • Ik wil de meest accurate wegingen en metingen uitvoeren
 • Ik wil mijn precieze spiermassa, skeletspier, vetmassa, onderhuids vet en eiwitgehalte weten
 • Ik wil mijn progressie graag bijhouden in een app
 • Ik wil zowel mijn onder- als bovenlichaam volledig doormeten

 

Pro slimme weegschalen

Ben je een fanatieke sporter en wil je jouw training naar een nog hoger niveau tillen? En wil je thuis ook accurate metingen kunnen uitvoeren net zoals in de sportschool? Dan is een Pro Slimme Weegschaal met wel 8 supergevoelige sensoren het apparaat voor jou!

Deze smart scale heeft naast het platform waar je op staat, ook een handvat zoals je die vaak bij weegschalen in je gym tegenkomt. In dit handvat zitten 4 extra sensoren die - samen met de andere 4 sensoren in het platform - de meest nauwkeurige meting voor je uitvoert. Met deze weegschaal wordt daarmee zowel je onderlichaam als je bovenlichaam volledig doorgemeten.

Uiteindelijk hangt de beste weegschaal voor jou af van je individuele behoeften. Bedenk wat voor soort gegevens je wilt bijhouden en wat je budget is voordat je een definitieve beslissing neemt.

Wij worden beoordeeld met een 8,8!

Openingstijden 8,8
 • Gratis verzending vanaf 50,-
 • 30 dagen niet goed geld terug-garantie
 • Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Ellen van den Oetelaar
9,0

"Snelle service"

Ellen van den Oetelaar - 19-04-2024

H van Koeveringe
9,0

"Snel geleverd,goed verpakt,werkt goed"

H van Koeveringe - 17-04-2024

Winkelmandje
Je hebt geen producten in je winkelmandje liggen.
Bezorgkosten
€0,00 Gratis
Totaal
0,00